TRANSPORT

Bislet Bilutleie

bislet-bilutleie-liten-bil
bislet-bilutleie-mellomstor-elbil
bislet-bilutleie-stor-varebil
bislet-bilutleie-combi
bislet-bilutleie-varebil
Vi har biler i alle størrelser og har Oslos største utvalg av varebiler/skapvogner.  
 Gunstige priser på skapvogner denne helgen.

Bislet Bilutleie ble etablert 1. oktober 1969, og har siden starten holdt til i Pilestredet 70, et kvartal ovenfor Bislett Stadion. Grunnlegger av virksomheten var Finn Dahl (1941-2009), som fikk sin sønn Lasse med på laget i 1994. Bislet Bilutleie ledes i dag av Lasse Dahl, som har god hjelp av flere andre familiemedlemmer og et team med serviceinnstilte medarbeidere på kontoret og i garasjen.

De første 20 årene drev Bislet Bilutleie også med limousiner og sjåførkjørte biler, men denne delen av virksomheten ble solgt, og siden tidlig 90-tall har fokus vært på utleie av personbiler, kombibiler/varebiler og skapvogner. Bislet Bilutleie er den største kjedeuavhengige bilutleievirksomheten i Norge, og har ca. 150-220 biler i ”stallen”, avhengig av sesong.

Parkeringsforholdene rundt Bislett har blitt stadig vanskeligere, og Bislet Bilutleie åpnet derfor i 2011 en varebilavdeling på Sogn/Ullevål i Sognsveien 90, med innkjørsel fra Klaus Torgårds vei (bak Sogn videregående skole, like ved Esso/McDonald’s –  på den tidligere inntauingstomten til Trafikksjefens etat). Fra varebilavdelingen leier vi ut alle våre største biler.

logo bislet bilutleie
BISLET BILUTLEIE

Åpningstider:

Mandag - fredag: 7.30 -17
Lørdag: 8 - 12
Søndag: 9 - 12

Telefon:

Nettside: www.bislet.no/BilutleieOslo

fb art BESØK OSS PÅ FACEBOOK


ADRESSE:
Pilestredet 70, 0354 Oslo