GALLERIER

Galleri Briskeby

galleri-briskeby-fasade

Galleri Briskeby har flyttet til nye lokaler i Skovveien 27, kun noen meter nedenfor det gamle.

Galleriet viser kontinuerlig separat- og gruppeutstillinger av kunstnere som arbeider med originalgrafikk og papirbasert kunst. I galleriet har vi også til enhver tid et stort utvalg grafikk av en rekke kunstnere. Vi tilbyr innramming i samarbeid med Artifix Arts & Design, med kort leveringstid. Vi tilbyr konsultasjon og hjemmebesøk for de som ønsker hjelp til plassering og opphenging av bilder.

Galleriet har også en egen nettbutikk og sender kunsten over hele landet.

Vi har som målsetting å vise bredden innen norsk samtidsgrafikk; fra gamle håndverkstradisjoner til nye tendenser innen uttrykksformen. Bak hvert eneste grafiske blad – enten det er litografi, etsning, sliketrykk eller tresnitt - ligger det en møysommelig kunstnerisk prosess. Grafikk er kunsten for alle! Eksklusivt og tilgjengelig på samme tid.

Hos oss stilles det høye krav til kvalitet samtidig som dørterskelen er lav.

I våre gallerilokaler viser vi kontinuerlig separat – eller gruppeutstillinger med kunstnere som arbeider med grafikk. I underetasjen har vi en permanent småbildeutstilling av et utvalg kunstnere tilknyttet galleriet.

Vi har skuffene fulle med grafikk som formidles på vegne av kunstnerne, og trykkene er til enhver tid tilgjengelig for salg.

Besøk vår nettbutikk for en bedre oversikt over hvilke bilder som finnes hos oss.

Vi anbefaler likevel de som har muligheten å komme innom galleriet for å se bildene. Gjengivelsen på skjermen blir aldri like bra som i virkeligheten, og vi har flere trykk i galleriet enn de som ligger ute på nettet.

Vi tilbyr også innramming.


galleri briskeby
GALLERI BRISKEBY

Åpningstider: 
Tirsdag - onsdag: 12 - 17
Torsdag: 12 - 18
Fredag: 12 - 17
Lørdag - søndag: 12 - 15

Telefon: +47

Web: www.galleribriskeby.no

ADRESSE: