Sommersesongen sparkes i gang med masse aktiviteter på Norsk Folkemuseum

sommersesongen sparkes i gang med masse aktiviteter pa Norsk Folkemuseum

SØNDAG 13. MAI Vi sparker i gang

KL. 11–16 Sommersesongen sparkes i gang i Friluftsmuseet med folkedans, felespill, lokk, lur og mye mer. Ta en koselig tur med hest og vogn, se husdyrene på beite. Bli med inn i åpne hus og møt draktkledde tunverter.

TORSDAG 17. MAI Norges Nasjonaldag
KL. 12 Bygdøy skoles 17. mai feiring. Åpent for alle. Utstillingene er stengt. Gratis entré.

SØNDAG 27. MAI Rå Kraft
KL. 11–16 Hvor mye muskelkraft må til for å sage, hyppe og løfte? Mål krefter mot en Gråtass eller la mor prøve seg som hest. Konkurranser med svette og slit. Hvordan har hverdagen blitt lys og transporten enkel?

SØNDAG 10. JUNI Tilbake til 1700
KL. 11–16 Bli med på en tidsreise tilbake til 1700-tallet og opplev musikk, mat, håndverk, kostymer, soldater og markedsboder fra dette århundre. Hvordan satte moteblader, krydderlaster og nye tanker fra verden der ute sine spor i Norge?

LØRDAG 23. JUNI Sankthansfeiring
KL. 15–21 Familiefest, jonsokbryllup med opptog og dans, blomsterkransverksted og røykbål. Stort konsertprogram på Festplassen med SKRIMMEL SKRAMMEL, HEKLA STÅLSTRENGA OG INGEBJØRG BRATLAND. Ta gjerne med egen piknikmat eller grillmat, griller står klare på museet. Kafeene holder også åpent, med god mat og drikke. Denne dagen arrangeres i samarbeid med OBOS, og det er gratis entré for OBOS-medlemmer med inntil 4 gjester. Ellers gjelder vanlig billettpriser til museet.

NORSK FOLKEMUSEUM
Museumsveien 10, Bygdøy, 0287 Oslo
TELEFON (+47) 22 12 37 00
NETTSIDE www.norskfolkemuseum.no
E-POST post@norskfolkemuseum.no